alt
Dataregistrerare
Registerskydd
Mejlutskick
Kundbokare
Kundtjänst
Säljare
 
Kontakta oss  
 
 
Registerskydd

Säljare

Vi erbjuder en mycket erfaren säljstyrka på svenska, engelska, norska, danska och finska. Långsiktiga eller snabba uppdrag, vi har rätt person med rätt erfarenhet för i stort sätt alla produkter eller tjänster.

  • Låt oss testsälja och utvärdera nya produkter/tjänster eller marknader.
  • Bearbeta gamla eller nya kunder.
  • Uppföljning och utvärdering på redan såld produkt/tjänst.

Vi använder oss av den senaste tekniken och förstår vikten av statistik och uppföljning. Detta leder till att vi alltid kan tillhandahålla uppdaterade siffror på hur vårt åtagande artar sig och på ett åskådligt sätt komma med kvalificerade uppskattningar om framtiden.

Oavsett vilka uppdrag vi har grundar sig vårt arbetsätt på vår ledstjärna, att långsiktiga affärer betalar sig bäst. Vi tar inga uppdrag som riktar sig mot privatpersoner!

Vill Ni ha fler kunder?

Vi har en mycket stor databas med kontinuerligt uppdaterade adressuppgifter.
Låt oss använda detta för att bättra på Er kundstock.

 
 
Säljare

Så går det till

Första kontakt

Kontakta oss med en produkt eller tjänstebeskrivning och om Ni har övriga önskemål vad det gäller försäljningen. Behöver vi utbilda oss så löser vi detta antingen genom telefon och internet eller att vi kommer och besöker Er.

Kundregister

Har ni eget kundregister, eller skall vi använda vårt? Om vi använder Ert kommer vi självklart även att använda vårt eget system för registerskydd för att kunna garantera Era uppgifters säkerhet. Se vår tjänst REGISTERSSKYDD.

Testförsäljning

När vi känner till Er produkt/tjänst och har den utbildning som behövs så kan vi mycket snart komma i gång med en testförsäljning. Vi gör detta för att bilda oss en uppfattning om hur vi på bästa sätt skall kunna sälja er produkt/tjänst gentemot den marknad Ni önskar. En testförsäljning ger oss även en bra värdemätare på hur vi skall hitta en lämplig prissättning för våra tjänster.

Ni kommer få en utförlig analys grundad på fakta från kundkontakter och intervjuer med säljarna. För denna testförsäljning betalar Ni enbart en "självkostnadsprovision" på såld produkt. Vi tar därefter ett beslut om hur vi går vidare. Denna process varierar i längd mycket beroende på Er produkt, dess komplexitet och dess marknad. Allt från 1 dag till 2 veckor är normalt

Försäljning

Vi följer den strategi vi gemensamt beslutat oss för. Ersättningens upplägg följer ur testförsäljningens resultat.

Eftersom vi använder oss av den senaste tekniken kan vi enkelt förse Er med statistik och uppföljning allt eftersom uppdraget framskrider. Ni ser då hur vårt åtagande artar sig och kan på ett åskådligt sätt komma med kvalificerade uppskattningar om framtiden.

 

Provisionsgrundad betalning

I de allra flesta fall så önskar vi betalt i form av enbart provision. Provisionens storlek sätts efter vår testförsäljning. I majoriteten av alla våra uppdrag så önskar vi betalt när försäljningen är gjord. Dock kan vi i vissa fall godta när Eran kund betalat. Vid urback regleras detta direkt vid nästa betalning eller med en kreditfaktura.

Fakturering

Det finns två skillnader från Era övriga fakturor från Sverige.
Det första är att vår är avsevärt mycket lägre och det andra är att på vår faktura står det: "Intra-Community supply of goods". Läs mer om detta på den nedladdningsbara PDF:en ifrån Skatteverkets hemsida.

Det innebär att ni själva får redovisa inköpen efter regeln omvänd skatteskyldighet. Kortfattat betyder det att ni själva redovisar både ingående och utgående moms i skattedeklarationen. Detta ger resultatet 0 men måste ändå göras.

Rent praktiskt går det till så här:

Redovisa fakturabeloppet i skattedeklarationen i ruta 22: Inköp av tjänster från land utanför EU

Den utgående momsen redovisar du i ruta 30: utgående moms 25 %.

Avslutningsvis tar du upp samma belopp i ruta 48: ingående moms att dra av, som du tog upp i ruta 22.

Detta är allt som behöver göras! Läs gärna mer på bifogade länkar.

Se mer info under fliken Så säger Skatteverket eller direkt på Skatteverkets hemsida/omvänd skatteskyldighet.