alt
Dataregistrerare
Registerskydd
Mejlutskick
Kundbokare
Kundtjänst
Säljare
 
Kontakta oss  
 
 
Registerskydd

Lediga jobb

Vi söker nu efter ett antal erfarna säljare för två olika produkter!
Personerna vi anställer kommer att ha möjligheten att jobba varifrån som helst, vi lägger därför stor vikt på noggrannhet och ansvarstagande.

Utbildningar inom brand/säkerhet för ett av Sveriges största företag inom branchen. Mycket långsiktig produkt där man behåller sin kund länge. Passar erfarna lugna säljare med förtroende i rösten.

Registerskydd är vårt egna utvecklade system för att förhindra stöld av registeruppgifter. Produkten är lätt att förklara och behovet är stort. Passar säljare som antingen säljer på fötroende eller på rädsla.

NY PRODUKT!
Fick in en förfrågan om säljhjälp på ytterligare en produkt. Prata med VD på små företag räkna med 5-10 sälj per dag. Denna produkt passar alla typer av säljare som klarar av 50 samtal per dag.


Vänligen maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med relevanta uppgifter.

Vi söker alltid efter kvalificerade personer som vill jobba med oss! Vi finns i dag på ett flertal ställen runt jorden för att kunna supporta våra kunder kostnadseffektivt 24/7.

Är du konsult eller har du ett eget företag och vill sitta på eget kontor kan det finnas tjänster även för dig, hör av dig så berättar vi mer.

Är du den vi söker, så vet du vad vi är intresserade av.
Skicka ett mejl till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Mejlutskick