alt
Dataregistrerare
Registerskydd
Mejlutskick
Kundbokare
Kundtjänst
Säljare
 
Kontakta oss  
 
 
Registerskydd

Om oss

Sales Service Europe,.Ltd är en ny form av tjänsteföretag på den svenska marknaden. Vi har samma kompetens som våra konkurrenter, samma leveranstider och samma trygghet för våra kunder och anställda.
Men till ett avsevärt lägre pris!

SSE är sprunget ur två säljföretag som varit aktiva på den svenska marknaden under tio år, med många nöjda kunder på vårt samvete. Vi har alltid gjort bra resultat genom att vara lyhörda på våra kunders önskemål och krav. De senaste åren har vi fått ett flertal förfrågningar på andra tjänster förutom vår kärnverksamhet som alltid varit långsiktigt säljande. Dataregistrerare, Kundbokare, Kundtjänst och fler former av Säljare och självklart skall allt vara så kostnadseffektivt som möjligt. Vi lyssnade och anpassade oss och resultatet blev SSE, Sales Service Europe,.Ltd!

Om oss
Nöjda kunder

Vår lokalisering ger oss möjlighet att leverera till avsevärt lägre pris än våra svenska konkurrenter.

Vi kan dessutom göra detta i stort sett dygnet runt genom att ta till vara våra anställdas placering i olika tidszoner.

Sales Service Europe,.Ltd är ett bolag som ägs och utgår från Seychellerna! Här har vi samma möjligheter att med modern teknik förvalta Era uppdrag, men till ett avsevärt lägre pris. Våra anställda är fortfarande Svenskar, Danskar, Norrmän och Finnar men dom sitter rent fysiskt på kontor i många olika delar av världen. Gemensamt är att dom är utvalda för deras nyckelkompetens, erfarenhet och en professionalism i allt dom gör.

För att kunna ge högsta kvalitet till lägsta pris och en enkel fakturering så har vi inga kopplingar eller anställda som berörs av EUs skattelagsstiftning!

Vi lever i en global värld där IT har gett oss nya möjligheter att arbeta där vi vill. Och vi kan garantera att det inte är svårare att hitta en välrenommerad säljare eller ordermottagare till Seychellerna än till Skövde i november. Detta är Outsourcing på Svenska!